Om Eastwoods kiropraktik

Eva Eastwood


Eva har arbetat med kiropraktik sedan 1986, har en akademisk utbildning och många års erfarenhet. Hon är ansluten till Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR) och är ansvarsförsäkrad. Som kiropraktor arbetar man med säkra metoder som har bevisad effekt på bland annat huvudvärk, nack- och ryggsmärtor.Eva behandlar patienter från 3 månaders ålder till våra mest seniora i samhället. Hon har bred erfarenhet av klassisk kiropraktik, samt mjukare metorder som network spinal analysis. 


Eva berättar:


Jag öppnade min första egna mottagning 1986 i Kiruna, vilket också är min hemstad efter 4 års utbildning i England på Anglo Europrean College of Chiropractic. Sedan 1988 har jag arbetat i Stockholm.


Mitt mål med att arbeta som kiropraktor har alltid varit att hjälpa människor att få sådanan bra funktioner så att den egna självläkningen ska kunna få utrymme.Skatteverkets bestämmelser


 

Det finns två olika sätt för företag att få avdrag för kiropraktiska behandlingar:


  1. Arbetsgivaren kan göra ett Bruttolöneavdrag för den totala kostnaden, men den anställda kommer att själv bekosta behandlingen. Det är fördelaktigt på så sätt att kostnaden dras på obeskattade medel.
  2. Ett annat alternativ är att arbetsgivaren ser den kiropraktiska behandlingen som Fri förbyggande behandling och rehabilitering. All arbetslivsinriktad rehabilitering som du som arbetsgivare har skyldighet att svara för är i princip skatte- och avgiftsfri.


Det är dock upp till varje företag hur de själva väljer att förlägga företagets friskvårdsbidrag och du får själv kolla med er HR-avdelning på vad som gäller just på eran arbetsplats.  

 

Skatteverkets bestämmelser för privatpersoner och företag hittar du Här.